AGENDA

DEEGDINER ATELIER CONSOMME X BOUKE DE BAKKER
Wanneer wordt een spaghettisliert een noodle? Wat zijn gluten eigenlijk? Wat is de zin en onzin achter 0.0 bloem? Is beslag gewoon slap deeg? En hoe voelt het om een heel diner (om) deeg te (laten) draaien? Het deegdiner is een educatieve, interactieve beleving van één van de beste dingen op aarde: DEEG. Tijdens dit unieke diner krijg je antwoord op al je vragen over deeg, terwijl je geniet van een vijf gangen menu dat volledig om deeg draait.

Op hete kolen
OP HETE KOLEN | CULINAIR KUNSTEVENT VAN ATELIER CONSOMMÉ
Leer alles over dé seizoensgroente van Nederland met een glas riesling in de hand en een schouwspel aan tafel Kool. Je denkt: boerenkool, rode kool, spruitjes misschien. Maar in handen van de koks van Atelier Consommé wordt het een veelzijdige diva, een smaakvolle spreker, een seizoensgroente met een missie. Tijdens Op hete kolen serveert dit kokende collectief een viergangen fine dining-menu waarin kool de hoofdrol speelt—geserveerd aan lange tafels, vergezeld van perfect gepairde Rieslings, en doorspekt met verrassingen, kennis en een vleugje humor.
Verwacht geen doorsnee dinner event, maar een culinaire verkenningstocht vol verhalen, gesprekken en smaaktonen die je misschien nog niet kende. Atelier Consommé laat je niet alleen proeven, maar ook voelen waar eten vandaan komt en wat het kan betekenen. Ze gebruiken eten als uitnodiging tot dialoog—soms letterlijk als figuurlijke worst, altijd met een goed verhaal eromheen.
Na het succes van “Alles Asperge” vindt “Op hete kolen” opnieuw plaats in MULTI MULTI in het Groothandelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal. Let op: beperkt aantal plekken, vooraf reserveren is verplicht.
Alles Asperge @Multi Multi
Dit gehele hopelijk zonnige weekend toveren we een viergangen verrassingsmenu op tafel waarin je je favoriete groente ziet zoals je nooit zag (ja zelfs in het toetje!). Je leert over alle toepassingen van dit prachtige seizoensproduct en Folkert pairt er wijnen bij alsof de oude Fok Bar dagen herleven. Toch niet zo van de verrassingen? Wees niet bang, voor de conservatieven onder ons slijpen we de snijmachine voor de klassieke aspergehamcombi als extra optie.

Slow Food Community Table @ Boerderij de Eenzaamheid
On 17 June, the Community Table of Slow Food Netherlands takes place at Boerderij De Eenzaamheid, with a focus on regenerative farming.
Amidst fields, waterways and open skies, we gather around a shared table to experience the flavours of regenerative agriculture: seasonal, locally grown, and rooted in care for soil, animals and farmers.
The menu is shaped by the rhythms of the land and the people working towards a more resilient food system.

Collab Fruitslagers & Multi Multi.
On 16 May Atelier Consommé takes over the kitchen of Multi Multi Café with a menu focused on seasonal produce, wild foraging, garden harvests and a no-waste approach. We do this together with Fruitslagers, known for their creative and non-alcoholic drinks using fresh, seasonal ingredients. They will bring a special selection of mocktails.
Most-wonderful-time-of-the-year-pop-up @ ‘s Zomers Rotterdam
17 tot en met 24 december organiseert Atelier Consommé een pop-up restaurant in most-wonderful-time-of-the-year-sfeer in het Botanical Warehouse van ‘s Zomers Rotterdam. Loop binnen zonder reservering voor heerlijke bar bites en/of feestelijke zoetigheden en/of een luscious tweegangen lunch en/of onze champagnebar