OP HETE KOLEN | CULINAIR KUNSTEVENT VAN ATELIER CONSOMMÉ
Leer alles over dé seizoensgroente van Nederland met een glas riesling in de hand en een schouwspel aan tafel.
Kool. Je denkt: boerenkool, rode kool, spruitjes misschien. Maar in handen van de koks van Atelier Consommé wordt het een veelzijdige diva, een smaakvolle spreker, een seizoensgroente met een missie. Tijdens Op hete kolen serveert dit kokende collectief een viergangen fine dining-menu waarin kool de hoofdrol speelt—geserveerd aan lange tafels, vergezeld van perfect gepairde Rieslings, en doorspekt met verrassingen, kennis en een vleugje humor.
Verwacht geen doorsnee dinner event, maar een culinaire verkenningstocht vol verhalen, gesprekken en smaaktonen die je misschien nog niet kende. Atelier Consommé laat je niet alleen proeven, maar ook voelen waar eten vandaan komt en wat het kan betekenen. Ze gebruiken eten als uitnodiging tot dialoog—soms letterlijk als figuurlijke worst, altijd met een goed verhaal eromheen.
Na het succes van “Alles Asperge” vindt “Op hete kolen” opnieuw plaats in MULTI MULTI in het Groothandelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal. Let op: beperkt aantal plekken, vooraf reserveren is verplicht.
Tickets binnenkort beschikbaar via deze website. Voorverkoop: mail naar info@atelier-consomme.nl